Skip to content
Uutiset

Tankkauspartio varmistaa, että suurtapahtumien valot eivät sammu

Kesä 2023 oli paluu suurtapahtumien pariin, ja Tankkauspartio oli mukana varmistamassa, että esitystekniikka ja sähköt toimivat stadioneilla ja festivaaleilla.

Kesän 2023 tapahtumat heijastelivat paluuta yhteisöllisyyteen ja kohtaamisiin pitkän pandemia-ajan jälkeen. Tapahtumien sujuvuuden, turvallisuuden ja osallistujien viihtyvyyden varmistamiseksi tarvitaan paljon energiaa muun muassa valaistukseen, äänentoistoon ja lavatekniikkaan, ruoka- ja juomakojujen toimintaan, lämmitykseen ja turvallisuusjärjestelmiin. Näissäkin asioissa vastuullisuus ja ympäristötekijät ovat nousseet tärkeäksi teemaksi useimpien tapahtumajärjestäjien agendalla. Monet tapahtumat, kuten Flow Festival, ovat siirtyneet kokonaan pois fossiilisista polttoaineista korvaamalla generaattoreissa, työkoneissa ja tuotannossa käytettävät polttoaineet uusiutuvalla Neste My -dieselillä ja -polttoöljyllä.

Vastuullinen kumppani tapahtumiin

Myös Tankkauspartion toimintaa ohjaa vastuullisuus niin laatu- kuin ympäristötekijöissä. Toimintamme tavoitteena on toimia asiakkaidemme varmana, luotettavana ja ympäristöarvoja kunnioittavana pitkäaikaisena kumppanina. Kesällä Tankkauspartiota työllistävät teollisuuden ja työmaiden lisäksi lukuisat tapahtumat ja festivaalit, jonne se toimittaa suomalaisia uusiutuvia Neste My -polttoaineita.  

Kesän stadionkeikkojen kokokohdat

Kaija Koon Superstadion-konsertti ja JVG:n stadionkonsertti ”Vuodet ollu tuulisii” olivat kesän 2023 merkittävimpiä tapahtumia. JVG:n loppuunmyyty stadionkeikka veti paikalle lähes 40 000 päisen yleisön 12. elokuuta räjäyttäen katon poikkeuksellisella kattauksella vierailevia artisteja ja hittejä vuosien varrelta. Kaija Koo valloitti Helsingin Olympiastadionin 19. elokuuta tarjoten yleisölle unohtumattoman musiikkielämyksen. Olympiastadionin megakonserteissa käytettiin vastuullista, uusiutuvaa polttoainetta keikkageneraattoreihin, jotka pitävät toiminnassa stadionin esitystekniikan, mukaan lukien äänentoiston, valot ja screenit. Neste MY:n uusiutuva polttoaine mahdollisti keskimäärin 90% pienemmät päästöt fossiiliseen vaihtoehtoon verrattuna. Tankkauspartio huolehti stadionkeikkojen varavoimasta yhdessä Varmarentin kanssa*.

Kestävät energiaratkaisut

Tapahtumien järjestäminen vaatii runsaasti energiaa, ja dieselgeneraattorit sekä tuotannossa käytettävien ajoneuvojen polttoaineet ovat merkittäviä päästölähteitä. Nesteen uusiutuvat polttoaineet ovat ratkaisu tähän haasteeseen auttaen tapahtumajärjestäjiä vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja tuottamaan vastuullisempia tapahtumia. Joni Pihlström, Nesteen Suomen yritysasiakasmyynnistä vastaava johtaja, korostaa, että Neste MY Uusiutuvalla Polttoöljyllä ja Neste MY Uusiutuvalla Dieselillä on merkittävä rooli vastuullisen ja hyvän tapahtumakokemuksen luomisessa, varsinkin kun kuluttajien vaatimukset ja kiinnostus vastuullisiin ratkaisuihin kasvaa jatkuvasti.

Vaikka kesä on monille juhlan ja rentoutumisen aikaa, Tankkauspartio pysyy valppaana ympäri vuorokauden. Yrityksen säiliövuokrauspalvelu on noussut suosituksi valinnaksi niin rakennustyömailla, teollisuudessa kuin tapahtumissakin. Tankkauspartion vuokrasäiliöt eivät ole ainoastaan tyyppihyväksyttyjä, vaan ne sisältävät myös käytännöllisiä ominaisuuksia kuten automaattisen tankkauspistoolin sekä liitännät lämmittimiin ja generaattoreihin.

Polttoainelogistiikan edelläkävijä

Tankkauspartion palvelulupaus kiteytyy yhteen yksinkertaiseen lauseeseen: "Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi!" Yritys on sitoutunut tarjoamaan luotettavaa ja nopeaa tankkauspalvelua – olipa tarve sitten mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Pikatoimituksissa Tankkauspartio kykenee toimittamaan polttoaineen jo muutamassa tunnissa ja perustoimitukset saapuvat kohteeseen 12 tunnin sisällä tilauksesta.

Uskallamme väittää: kun kyseessä on polttoainelogistiikka ja vastuullinen toiminta, Tankkauspartio on valtakunnan kärkikastia. Näin ollen, kun kesän tapahtumat syttyvät loistoonsa ja yleisö odottaa esitystä, voi järjestäjä luottaa siihen, että taustalla homman hoitaa Tankkauspartio – varmistaen, että show jatkuu.


varmarent* Varmarent on nostopalveluihin, konevuokraukseen ja työmaapalveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja projektisi tueksi.

Tankkauspartio

Tankkauspartio on Etelä-Suomen huolettomin palvelukokonaisuus työmaiden tankkaustarpeisiin. Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tankkauspalvelua, soita meille. Lupaamme täyttää tankit ja ylittää odotukset haastavissakin olosuhteissa.

tilauspalvelumme

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Tampereen seutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Uusimmat artikkelit

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspartio on lahtelaisen Dieselbarin uusi omistaja. Yritysoston myötä Tankkauspartion palvelualue laajenee myös Päijät-Hämeeseen.

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Koe huolettomat pyhät Tankkauspartion kanssa. Palvelemme vuorokauden ympäri ja varmistamme lämmityksen ja polttoaineen saatavuuden työmaall...

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Tutustu, miten valmistautua talveen vaihtamalla työmaiden diesel ja polttoöljy talvilaatuun. Lue vinkit työmaalämmityksestä ja ylläpitopalv...

Tilaa tästä