Skip to content

Palvelumme

Säiliö­vuokraus

Vuokraamme polttoainesäiliöitä ylläpitopalveluna räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin. Valikoimastamme löydät kokovaihtoehtoja aina 450 litran säiliöistä 3000 litraan asti.

vuokraamme-sailiot-scaled 2-1

Vuokrasäiliöt yrityksesi tarpeisiin

 

Säästä ja nopeuta toimintaasi vuokrasäiliöllä

Vuokraamme polttoainesäiliöitä moneen tarkoitukseen, kuten rakennustyömaille, tapahtumiin ja teollisuuden tarpeisiin. Kaikki vuokrasäilömme ovat tyyppihyväksyttyjä ja sisältävät automaattisen tankkauspistoolin sekä lähdöt muun muassa lämmittimiin ja generaattoreihin.

Huomioimme aina polttoaineen säilytyksessä ympäristömääräykset ja muut kohdekohtaiset haasteet, kuten säiliön riittävyys kohteen kulutukseen nähden sekä tarvittavat lisävarusteet.

Ota yhteyttä ja ratkaistaan yhdessä tarpeesi – parhaassa tapauksessa saat polttoainesäiliöt toimitettuna työmaallesi jo tänään!

light-blue

Kaikki polttoainesäiliömme ovat UN/VAK-tyyppihyväksyttyjä IBC-pakkauksia.

light-blue

Säiliömme määräaikais­tarkastetaan säännösten mukaisesti.

light-blue

Säiliömme ovat lukittavia polttoainevarkauksien estämiseksi.

 

Tilaa tankkaus

Pääkaupunkiseutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Meihin luottavat

IMG_3744

Laaja valikoimamme

Säiliöt niin kuljetukseen kuin varastointiin

 

Laajasta valikoimastamme löytyy polttoainesäiliö moneen tarpeeseen. Kaikki polttoainesäiliömme ovat UN/VAK-tyyppihyväksyttyjä IBC-pakkauksia, ja kokovaihtoehtoja löytyy 450 litrasta aina 3000 litraan asti.

Säiliömme soveltuvat niin kuljetukseen maanteitse kuin polttoaineen lyhytaikaiseen varastointiin.

Vuokraamme säiliöitä ylläpitopalveluna. Lisäpalveluna säiliöihimme on saatavilla pistoolitankkausvarustus sekä etävalvonta.

Joustavat vuokra-ajat

Säiliöt kaikille työmaille, tapahtumiin ja festareille

 

Tarvitsit polttoainesäiliötä sitten viikonlopuksi, vuodeksi tai ennalta määrittelemättömäksi ajaksi, meiltä löydät tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun.

Palvelemme työmaiden lisäksi tapahtumajärjestäjiä ja muita varavoimaa tarvitsevia turvaamaan energian saannin erilaisissa olosuhteissa.

IMG_3739
Tankkauspartio (57 of 156)

Lisäarvoa asiakkaalle

Ylläpitopalvelulla mielenrauhaa

 

Ylläpitopalvelu tarkoittaa, että hoidamme säiliön täytön säännöllisesti sovitulla aikataululla. Etävalvonta mahdollistaa säiliön täyttöasteen tarkkailun ja voimme käydä täyttämässä sen automaattisesti ilman erillistä tilausta.

Voit siis nauttia viikonlopuista ja juhlapyhistä tietäen, ettei polttoaine pääse koskaan loppumaan.

tilauspalvelumme

Valmiina palvelukseen!

Tilaa säiliövuokraus tästä:

Pääkaupunkiseutu ja Tampere

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Tankkauspartio

Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi

 
Toimitamme

Toimitamme

Kartoitamme sinua parhaiten palvelevan ratkaisun yhdessä kanssasi ja parhaassa tapauksessa saat polttoainesäiliöt kohteeseen jo tänään. Toimitamme säiliöt nosturiautolla sovittuun sijaintiin.


Tankkaamme

Tankkaamme

Säiliöt täytetään sovittuna ajankohtana. Lisäksi päivystämme 24/7, vuoden jokaisena päivänä.  100 m pitkä tankkausletku mahdollistaa säiliön täytön myös hankalissa ja ahtaissa kohteissa.


Huolehdimme

Huolehdimme

Etävalvonnalla voimme tarkkailla säiliön täyttöastetta ja käydä automaattisesti täyttämässä sen tarpeen vaatiessa. Näin säiliösi ei ole koskaan tyhjä.


Asiakkaitamme

Kokemuksia polttoaine­toimituksista

 
Tilaa tästä