Skip to content

Tankkauspalvelut

Polttoainetta työmaalle

Tilaa polttoainetta työmaasi tai yrityksesi tarpeisiin pikatoimituksena tai ylläpitopalveluna, ilman minimitilausta. Meiltä saat polttoainetoimitukset rakennustyömaille vuorokauden ympäri. Tankkaamme samalla käyntikerralla säiliöt ja koneet. Tarvittaessa tarkistamme myös nestepinnat ja huoltotarpeet. Pikatoimituksena toimitamme aineen tankkiin jo muutamassa tunnissa. 

Tankkauspalvelu ja polttoainetoimitukset: Polttoainetoimitukset rakennustyömaille Tankkauspartiolta. Tilaa tankkauspalvelu.

Ratkaisumme polttoaine­toimitusten haasteisiin

 

Polttoainekuljetusten vakiintuneet toimintamallit ja meidän tapamme toimia

Tankkauspalvelu

Monesti työmaiden polttoainetoimitusten haasteena ovat olleet pitkät, epämääräiset toimitusajat ja esteettömän pääsyn takaaminen riittävän lähelle tankattavaa kohdetta työmaalla. Polttoöljyn ja dieselöljyn toimituksessa on saattanut kestää useita päiviä ja pahimmassa tapauksessa työmaa on pysähtynyt tankkauksen odottelun vuoksi useiksi tunneiksi tai jopa päiviksi.

Meidän tapamme toimia on luotu ratkaisuksi näihin haasteisiin:

  • Joustavat ja nopeat toimitusaikataulut - pikapolttoöljy viikon jokaisena päivänä
  • Pitkät polttoaineletkut takaavat pääsyn vaikeisiinkin kohteisiin
  • Säiliöautoissa on aina valmiiksi mukana tankkauspistoolit
  • Muut koneiden tarvitsemat nestetäytöt hoituvat samalla yhdellä käynnillä
  • Kuljettajillamme on kokemusta työmaiden erityistarpeista ja he osaavat käyttää pelisilmää

 

 

Tilaa tankkaus

Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Tampereen seutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Meihin luottavat

Tankkauspalvelu ja polttoainetoimitukset: Polttoainekuljetus työmaalle ympäri vuorokauden

Ratkaisumme

Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi!

 

Polttoainetoimitukset

Uskallamme väittää, että tankkauspalvelumme on valtakunnan parhaimmasta päästä. Valttimme on nopeus: lupaamme, että polttoaine on tankissa 12 tunnin sisällä tilauksesta ja pikatoimituksena jo muutamassa tunnissa. Tuomme tankkauspalvelun pikatoimituksia vuoden jokaisena päivänä ja palvelemme vuorokauden ympäri.

Kalustomme takaa pääsyn haastaviin ja ahtaisiin paikkoihin, kuten ylös hissikuilua 100 metriä pitkällä polttoaineletkulla. Jos kulkuväylä tankkauskohteeseen on lumessa tai jäässä, kuljettajamme kolaa tarvittaessa lumet ja hiekoittaa väylän turvallisten työolosuhteiden takaamiseksi.

 

Pistoolitankkauksella voimme tankata suoraan ja helposti myös koneet ja laitteet. Meille on tärkeää, että työmaan muu toiminta jatkuu häiriöittä polttoainetankkauksesta huolimatta. Tarvittaessa järjestämme myös apumiehen tankkauspaikalle.

Viimeisen päälle

Kaikki kuntoon yhdellä käynnillä

 


Tankkauspalvelu

Tankkaamme samalla käyntikerralla kaikki tarvittavat koneet, kuten henkilönostimet, kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, kuukulkijat, saksilavat ja murskaimet sekä lämmittimet ja säiliöt. Meiltä voit tilata polttoainetta ilman minimitilausmäärää. Tilaa siis meiltä tankkauspalvelu.

Tankkauksen yhteydessä tarkistamme tarvittaessa nestepinnat (esim. hydrauli- ja moottoriöljyt sekä muut tarpeelliset nesteet) ja lisäämme tarvittavat nesteet. Toimitamme tankkausten yhteydessä työmaille esimerkiksi AdBlueta, kone- ja hydrauliikkaöljyä, bensiiniä, polttoainekanistereita sekä hoidamme myös keskusrasvarien rasvaukset. Saat kaikki tarvittavat palvelut kätevästi yhdellä käynnillä.

Voimme samalla tarkistaa, milloin koneet on huollettu tai katsastettu, ja ilmoittaa tarvittavista toimenpiteistä. Ammattitaitoiset kuljettajamme osaavat ottaa huomioon työmaiden erityisolosuhteet ja he voivat tankkauksen jälkeen esimerkiksi käynnistää sammuneet lämmittimet.

Tankkauspalvelu ja polttoainetoimitukset: Polttoainesäiliön tankkaus
Tankkauspalvelu: Polttoainesäiliön tankkaus säännöllisesti ylläpitopalveluna

Me huolehdimme

Ylläpitopalvelulla mielenrauhaa

 

Polttoainetoimitukset

Ylläpitopalvelulla hoidamme tankkaukset säännöllisesti sovitun aikataulun mukaan – tarvittaessa jopa useita kertoja vuorokaudessa. Voit myös vuokrata polttoainesäiliöitä kauttamme: säiliövalikoimastamme löytyy kokovaihtoehtoja 450 litrasta 3000 litraan.

Kaikki polttoainesäiliömme ovat UN/VAK-tyyppihyväksyttyjä IBC-pakkauksia. Lisäpalveluna säiliöihimme on saatavilla pistoolitankkausvarustus sekä etävalvonta. Etävalvonnalla voimme myös tarkkailla säiliön täyttöastetta ja käydä täyttämässä se automaattisesti ilman erillistä tilausta. Näin sinä voit nauttia viikonlopuista ja juhlapyhistä tietäen, ettei polttoaine pääse koskaan loppumaan.

Tankkauspartio

Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi

 
Tankkauspalvelu  ja polttoainetoimitukset: Toimitamme

Toimitamme

Päivystämme 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Pikatoimituksena toimitamme aineen tankkiin jo muutamassa tunnissa. 


Tankkauspalvelu ja polttoainetoimitukset: Tankkaamme

Tankkaamme

Meiltä saat talvilaatuista polttoöljyä, dieseliä sekä uusiutuvia polttoaineita. Täytämme säiliöt ja koneet monipuolisella kalustollamme haastavissakin olosuhteissa. 


Tankkauspalvelu ja polttoainetoimitukset: Huolehdimme

Huolehdimme

Tankkauspalvelun yhteydessä tarkistamme asiakkaan pyynnöstä nestepinnat (esim. hydrauli- ja moottoriöljyt sekä muut tarpeelliset nesteet) ja suoritamme nesteiden lisäykset. 


Asiakkaitamme

Kokemuksia polttoaine­toimituksista

 
Polttoainetoimitukset ympäri vuorokauden

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Tampereen seutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Tilaa tästä