Skip to content

Palvelumme

Tankkaus­palvelut

Tilaa polttoainetta työmaasi tai yrityksesi tarpeisiin pikatoimituksena tai ylläpitopalveluna, ilman minimitilausta. Tankkaamme samalla käyntikerralla säiliöt ja koneet. Tarvittaessa tarkistamme myös nestepinnat ja huoltotarpeet. Pikatoimituksena toimitamme aineen tankkiin jo muutamassa tunnissa.

Tankkauspalvelut

Ratkaisumme polttoaine­toimitusten haasteisiin

 

Polttoainekuljetusten vakiintuneet toimintamallit ja meidän tapamme toimia

Monesti työmaiden polttoainetoimitusten haasteena ovat olleet pitkät, epämääräiset toimitusajat ja esteettömän pääsyn takaaminen riittävän lähelle tankattavaa kohdetta. Toimituksessa on saattanut kestää useita päiviä ja pahimmassa tapauksessa työmaa on pysähtynyt tankkauksen odottelun vuoksi useiksi tunneiksi tai jopa päiviksi.

Meidän tapamme toimia on luotu ratkaisuksi näihin haasteisiin:

  • Joustavat ja nopeat toimitusaikataulut - pikapolttoöljy viikon jokaisena päivänä
  • Pitkät polttoaineletkut takaavat pääsyn vaikeisiinkin kohteisiin
  • Säiliöautoissa on aina valmiiksi mukana tankkauspistoolit
  • Muut koneiden tarvitsemat nestetäytöt hoituvat samalla yhdellä käynnillä
  • Kuljettajillamme on kokemusta työmaiden erityistarpeista ja he osaavat käyttää pelisilmää
 

Tilaa tankkaus

Pääkaupunkiseutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Meihin luottavat

Tankkauspartio (84 of 156)

Ratkaisumme

Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi!

 

Uskallamme väittää, että palvelumme on valtakunnan parhaimmasta päästä. Valttimme on nopeus: lupaamme, että polttoaine on tankissa 12 tunnin sisällä tilauksesta ja pikatoimituksena jo muutamassa tunnissa. Tuomme pikatoimituksia vuoden jokaisena päivänä ja palvelemme vuorokauden ympäri.

Kalustomme takaa pääsyn haastaviin ja ahtaisiin paikkoihin, kuten ylös hissikuilua 100 metriä pitkällä polttoaineletkulla. Jos kulkuväylä tankkauskohteeseen on lumessa tai jäässä, kuljettajamme kolaa tarvittaessa lumet ja hiekoittaa väylän turvallisten työolosuhteiden takaamiseksi.

 

Pistoolitankkauksella voimme tankata suoraan ja helposti myös koneet ja laitteet. Meille on tärkeää, että työmaan muu toiminta jatkuu häiriöittä polttoainetankkauksesta huolimatta. Tarvittaessa järjestämme myös apumiehen tankkauspaikalle.

Viimeisen päälle

Kaikki kuntoon yhdellä käynnillä

 

Tankkaamme samalla käyntikerralla kaikki tarvittavat koneet, kuten henkilönostimet, kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, kuukulkijat, saksilavat ja murskaimet sekä lämmittimet ja säiliöt. Meiltä voit tilata polttoainetta ilman minimitilausmäärää.

Tankkauksen yhteydessä tarkistamme tarvittaessa nestepinnat (esim. hydrauli- ja moottoriöljyt sekä muut tarpeelliset nesteet) ja lisäämme tarvittavat nesteet. Toimitamme tankkausten yhteydessä työmaille esimerkiksi AdBlueta, kone- ja hydrauliikkaöljyä, bensiiniä, polttoainekanistereita sekä hoidamme myös keskusrasvarien rasvaukset. Saat kaikki tarvittavat palvelut kätevästi yhdellä käynnillä.

Voimme samalla tarkistaa, milloin koneet on huollettu tai katsastettu, ja ilmoittaa tarvittavista toimenpiteistä. Ammattitaitoiset kuljettajamme osaavat ottaa huomioon työmaiden erityisolosuhteet ja he voivat tankkauksen jälkeen esimerkiksi käynnistää sammuneet lämmittimet.

Tankkauspartio (57 of 156)
IMG_6020

Me huolehdimme

Ylläpitopalvelulla mielenrauhaa

 

Ylläpitopalvelulla hoidamme tankkaukset säännöllisesti sovitun aikataulun mukaan – tarvittaessa jopa useita kertoja vuorokaudessa. Voit myös vuokrata polttoainesäiliöitä kauttamme: säiliövalikoimastamme löytyy kokovaihtoehtoja 450 litrasta 3000 litraan.

Kaikki polttoainesäiliömme ovat UN/VAK-tyyppihyväksyttyjä IBC-pakkauksia. Lisäpalveluna säiliöihimme on saatavilla pistoolitankkausvarustus sekä etävalvonta. Etävalvonnalla voimme myös tarkkailla säiliön täyttöastetta ja käydä täyttämässä se automaattisesti ilman erillistä tilausta. Näin sinä voit nauttia viikonlopuista ja juhlapyhistä tietäen, ettei polttoaine pääse koskaan loppumaan.

Tankkauspartio

Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi

 
Toimitamme

Toimitamme

Päivystämme 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Pikatoimituksena toimitamme aineen tankkiin jo muutamassa tunnissa. 


Tankkaamme

Tankkaamme

Meiltä saat talvilaatuista polttoöljyä, dieseliä sekä uusiutuvia polttoaineita. Täytämme säiliöt ja koneet monipuolisella kalustollamme haastavissakin olosuhteissa. 


Huolehdimme

Huolehdimme

Tankkauspalvelun yhteydessä tarkistamme asiakkaan pyynnöstä nestepinnat (esim. hydrauli- ja moottoriöljyt sekä muut tarpeelliset nesteet) ja suoritamme nesteiden lisäykset. 


Asiakkaitamme

Kokemuksia polttoaine­toimituksista

 
tilauspalvelumme

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Pääkaupunkiseutu ja Tampere

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Tilaa tästä