Skip to content

Palvelumme

Lämmitys­ratkaisut

Keskity olosuhteiden sijaan oleelliseen ja jätä työmaan lämmitysratkaisut meidän huoleksemme. Meiltä saat lämmityskoneet, generaattorit ja kuivauslaitteet käyttövalmiiksi asennettuina.

tietoa-yrityksesta 2-1

Lämpöä työmaalle

 

Säätä ei voi hallita, mutta olosuhteita voi.

Työmaaympäristössä olosuhteet voivat muuttua varsin nopeasti. Jotta tarvikkeet, laitteet ja työskentelyolosuhteet eivät kosteuden tai lämpötilan muutosten vuoksi kärsi, tarvitaan asiantuntemusta, nopeaa reagointikykyä ja luotettavia laitteita – meiltä saat nämä kaikki. 

Tytäryhtiömme Heat Rent tietää, miten ilma, kosteus ja lämpö liikkuvat. Tunnemme rakentamisen ja rakenteiden erityispiirteet sekä näiden yhteensovittamisen. Laaja palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta toimitukseen ja laitevuokrauksesta etäseurantaan.

Meihin luottavat

Tankkauspartio2 (112 of 142)

Asiantuntija palveluksessasi

Kokonaisvaltaista palvelua

 

Kun haluat vähentää kosteutta, lisätä lämpöä, hillitä kuumuutta tai sulattaa jäätä, Heat Rent hoitaa homman.

Meiltä saat kaikki tarvittavat laitteet ja palvelut toimitettuina avaimet käteen -periaatteella niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset.

Kartoitus ja suunnittelu

Mistä kaikki alkaa

 

Kaikki alkaa tarvekartoituksesta. Tutustumme mielellään kohteeseen arviokäynnillä paikan päällä ja selvitämme olosuhteiden vaatimukset ja mahdollisuudet.

Arvioinnin perusteella teemme ehdotuksen juuri sinulle toimivasta ratkaisusta tarvittaessa nopeallakin aikataululla. 

Käymme toimintasuunnitelmamme läpi vastuuhenkilönne kanssa ja se sisältää aina tiedot kalustosta, sen sijoittelusta, ylläpidosta, seurannasta ja toimituksesta.

Tankkauspartio (113 of 156)
Tankkauspartio2 (72 of 142)

Räätälöidyt ratkaisut

Monipuolinen vuokrakalustomme

 

Kalustoomme kuuluvat niin lämmityskoneet, generaattorit kuin kuivauslaitteet. Laitteet toimivat pääasiassa lämmitysöljyllä, kaasulla, kaukolämmöllä tai sähköllä.

Mikäli varastovalikoimastamme puuttuu juuri sinun työmaasi tarvitsema kalusto, hankimme puuttuvat välineet. Näin voit olla varma, että saat meiltä aina kaiken, mitä tarvitset työmaaolosuhteiden hallitsemiseen.

Asennus ja toimitus

Avaimet käteen -periaatteemme

 

Toimitamme vuokratut lämmityskoneet, generaattorit ja kuivauslaitteet työmaalle käyttövalmiiksi asennettuna ja tuomme tarvittaessa myös polttoainetta mukanamme.

Toimimme päivittäin pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä sekä Turun ja Tampereen seuduilla.

Tankkauspartio (113 of 156)
Tankkauspartio2 (60 of 142)

Etäseuranta ja ylläpitotankkaukset

Mielenrauhaa ja kustannussäästöjä

 

Vuokrakalustoomme kuuluu omaa hankintaketjuamme hyödyntävät polttoaineet. Lämmittimiin ja säiliöihin on saatavilla etäluettava mittari, joka tarkkailee polttoaineen tasoa ja vähentää näin sekä turhia tarkistuskäyntejä että ylimääräisiä kulueriä.

Heat Rentin Heatmobilet ovat Suomen ensimmäiset etäluettavat ja -kuitattavat työmaalämmittimet. Valikoimastamme löytyy myös etäluettava lämpökontti ja piirustukset sen keskukseen, joilla voimme huomioida esimerkiksi työmaan suunnitellut sähkökatkot.

Etäkuittauksella kone voidaan käynnistää vaikka kotisohvalta käsin ja näin vähentää jopa 85 % turhista työmaakäynneistä.

Vakiopäivinä tapahtuvilla kaasutoimituksillamme pyrimme säästämään tilaa työmaalta ja vähentämään työmaa-ajoja. Vaihdamme tyhjät pullot täysiin 2–3 kertaa viikossa.

Ota yhteyttä

Haluatko lisää tietoa palveluistamme?

 

Soita meille tai lähetä yhteydenottopyyntö vieressä olevalla lomakkeella niin kerromme, miten voimme parhaiten palvella juuri sinua.

Ota yhteyttä meihin!

Näin voimme auttaa sinua

light-blue

Lämmitysratkaisujen kartoitus ja suunnittelu

light-blue

Avaimet käteen -lämmitysratkaisut

light-blue

Ylläpitopalvelut etävalvonnalla

Pyydä tarjous projektiisi

Haluatko tarjouksen lämmityspalveluistamme? Täytä alla oleva lomake ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

 

Tankkauspartio

Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi

 
asiantuntija

Asiantuntijuus

Meillä on yli 20 vuoden kokemus työmaalämmityksistä. Tunnemme rakentamisen ja rakenteiden erityispiirteet sekä osaamme näiden kaikkien yhteensovittamisen.


avaimet käteen

Avaimet käteen

Palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta toimitukseen sekä laitevuokrauksesta polttoaineisiin ja etäseurantaan.


toimitamme

Aina valmiina

Hoidamme kalustoon polttoaineet omaa hankintaketjua hyödyntäen ja pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Päivystämme 24/7, vuoden jokaisena päivänä.


Asiakkaitamme

Kokemuksia polttoaine­toimituksista

 
Tilaa tästä