Skip to content

Palvelumme

Polttoaine­logistiikka

Keskity tuottavaan työhösi ja jätä polttoainetoimitukset meidän huoleksemme. Pääsemme haastaviin ja ahtaisiin paikkoihin, kuten ylös hissikuilua 100 metriä pitkällä polttoaineletkulla. Pistoolitankkauksella voimme tankata suoraan ja helposti myös koneet ja laitteet. Meille on tärkeää, että työmaan muu toiminta jatkuu häiriöittä polttoainetankkauksesta huolimatta. 

säiliöauto sairaalan työmaalla 2-1

Jätä työmaan polttoainehuolet meille

 

Ammattitaitoiset polttoainelogistiikat ja lämmitysratkaisut

Vapauta aikasi tuottavaan työhön ja jätä polttoainelogistiikasta huolehtiminen meille. Tarjoamme erilaisia polttoaineita työmaasi tarpeiden mukaisesti. 

Toimitamme niin talvilaatuista polttoöljyä kuin myös dieseliä ja uusiutuvia polttoaineita. Päivystyspalvelumme toimii 24/7 myös viikonloppuisin ja pyhinä, joten koneet pysyvät aina käynnissä ja työmaan lämmöt päällä. 

Polttoaineen toimitamme aina etukäteen sovittuna ajankohtana. Jos polttoainetarve yllättää äkisti, pikatoimitus on paikalla kohteessa jopa muutamassa tunnissa.

light-blue

Suunnittelemme polttoainelogistiikan yhdessä työmaasi kanssa

light-blue

Toimitamme polttoainetta sovitulla aikataululla tai pikapalveluna

light-blue

Huoleton ylläpitopalvelu säästää aikaasi ja takaa toimintavarmuuden

light-blue

Etävalvonta auttaa polttoainelogistiikan automatisoinnissa

 

Tilaa tankkaus

Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Tampereen seutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Meihin luottavat

Tankkauspartio (14 of 156)

Osaava kumppanisi

Polttoainelogistiikan ja linjastojen rakentaminen ja suunnittelu

 

Meillä on vuosien käytännön kokemus työmaiden polttoainelogistiikan ja lämmitysratkaisujen suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet vaativia, korkeiden rakennusten katolle sekä syvälle maan alle vietävien polttoainelinjastojen toteutuksia. Olemme erikoistuneet nopeisiin ja turvallisiin tankkauksiin ja lämmitysratkaisuihin erilaisille ja haastaville työmaille.

Kysy katselmusta työmaallesi ja ratkaistaan yhdessä tarpeesi.

Etävalvonta ja ylläpito

Huoleton palvelu varmistaa toimintavarmuuden

 

Etävalvonta- ja ylläpitopalveluilla automatisoimme työmaasi polttoainelogistiikan hoidon kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Voimme valvoa etänä polttoaineen pinnan tasoa ja ylläpitopalvelulla saat polttoainetta sovitulla aikataululla ilman erillistä tilausta tai mahdollisia pyhä- tai päivystyslisiä.

Tankkauspartio (60 of 156)

Tankkauspartio

Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi

 
Toimitamme

Toimitamme

Päivystämme 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Pikatoimituksena toimitamme aineen tankkiin jo muutamassa tunnissa. Palvelemme yritystäsi pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä sekä Tampereen ja Turun seuduilla.


Tankkaamme

Tankkaamme

Meiltä saat talvilaatuista polttoöljyä, dieseliä sekä uusiutuvia polttoaineita. Täytämme säiliöt ja koneet monipuolisella kalustollamme haastavissakin olosuhteissa. 100 m pitkä tankkausletku mahdollistaa pääsyn ahtaisiin paikkoihin ja tankkauspistooli koneiden suoran tankkauksen.


Huolehdimme

Huolehdimme

Tankkauspalvelun yhteydessä tarkistamme asiakkaan pyynnöstä nestepinnat (esim. hydrauli- ja moottoriöljyt sekä muut tarpeelliset nesteet) ja suoritamme nesteiden lisäykset. Lisäksi tarkastamme, milloin koneet on huollettu tai katsastettu ja ilmoitamme asiakkaalle huolto- ja katsastustarpeista.


Asiakkaitamme

Kokemuksia polttoaine­toimituksista

 
Tilaa tästä