Skip to content
Uutiset

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Tutustu, miten valmistautua talveen vaihtamalla työmaiden diesel ja polttoöljy talvilaatuun. Lue vinkit työmaalämmityksestä ja ylläpitopalvelustamme.

talvilaatuinen polttoöljy ja diesel

Talvi lähestyy vääjäämättä, ja sen myötä työmaiden toimintaan tulee uusia haasteita. Yksi keskeinen tekijä on polttoaineen valinta: talvilaadun käyttöönotto on nyt ajankohtaista. Tämä artikkeli käsittelee, miten työmailla voidaan varautua tulevaan kauteen tehokkaasti.

Talvilaadun merkitys työmailla

Talvilaatuinen polttoaine on suunniteltu toimimaan alhaisemmissa lämpötiloissa, jolloin koneet käynnistyvät luotettavasti ja työt jatkuvat sujuvasti. Nyt marraskuussa on optimaalinen aika siirtyä käyttämään näitä tuotteita, jotta työmaasi pysyy käynnissä myös pakkasilla.

Talvilaatuiseen dieseliin siirtymisessä on syytä huomioida, että kesälaatuisen dieselin sekoittuminen talvilaatuiseen voi heikentää sen kylmäominaisuuksia merkittävästi. Siksi on suositeltavaa ajaa polttoainesäiliö mahdollisimman tyhjäksi ennen talvilaadun tankkaamista. Tämä varmistaa, että työkoneet toimivat tehokkaasti myös pakkasilla.

Työmaalämmityksen tärkeys

Kylmänä vuodenaikana työmaiden lämmitys on välttämätöntä. On myös tärkeää tarkistaa, että polttoainekäyttöiset lisälämmittimet ovat käyttövalmiita ja toimivat odotetusti talven saapuessa.

Heat Rent tarjoaa ratkaisut väliaikaiseen työmaalämmitykseen. Ota yhteyttä ajoissa, jotta saat tarpeisiisi sopivat koneet ja laitteet.

Hyötyä ylläpitopalvelusta

Tankkauspartion ylläpitopalvelu takaa, että polttoainetoimitukset sujuvat häiriöttä ja tehokkaasti:

  • Toimitukset sovittuina ajankohtina tai pikapalveluna.
  • Etävalvonta ja automaattinen täyttö.
  • Ei minimitilausmääriä, joustavuutta eri tarpeisiin.

Ylläpitopalvelu vapauttaa aikaa ja varmistaa, että polttoaine ei pääse loppumaan yllättäen.

Kattava valikoima tuotteita

Tarjolla on laaja valikoima polttoaineita, kuten erilaiset dieselit ja talvilaatuinen polttoöljy. Ne takaavat, että jokainen työmaa saa juuri tarvitsemansa polttoaineen. Tankkauspartiolta saat myös Neste MY uusiutuvaa dieseliä, joka on valmistettu kokonaan jätteistä ja tähteistä. Tämän talvilaatuisen innovaation alin käyttö- ja varastointilämpötila on -34 °C, tarjoten luotettavan suorituskyvyn kylmissä olosuhteissa.

Kylmenevän sään lähestyessä on viisasta varautua tankkaamalla talvilaatua ajoissa. Näin estetään pakkasen aiheuttamat yllättävät ongelmat ja lisäkulut.

Ota yhteyttä Tankkauspartioon ja varmista, että työmaasi on valmis kohtaamaan talven haasteet. Tarjoamme räätälöidyt ratkaisut niin lämmitykseen kuin polttoaineenkin osalta.

Tankkauspartio

Tankkauspartio on Etelä-Suomen huolettomin palvelukokonaisuus työmaiden tankkaustarpeisiin. Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tankkauspalvelua, soita meille. Lupaamme täyttää tankit ja ylittää odotukset haastavissakin olosuhteissa.

tilauspalvelumme

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Tampereen seutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Uusimmat artikkelit

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspartio on lahtelaisen Dieselbarin uusi omistaja. Yritysoston myötä Tankkauspartion palvelualue laajenee myös Päijät-Hämeeseen.

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Koe huolettomat pyhät Tankkauspartion kanssa. Palvelemme vuorokauden ympäri ja varmistamme lämmityksen ja polttoaineen saatavuuden työmaall...

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Tutustu, miten valmistautua talveen vaihtamalla työmaiden diesel ja polttoöljy talvilaatuun. Lue vinkit työmaalämmityksestä ja ylläpitopalv...

Tilaa tästä