Skip to content
Uutiset

Uudistunut verkkosivusto helpottaa asiointia

Uudistimme verkkosivustomme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin sekä kuvaamaan paremmin palvelujamme ja osaamistamme polttoaine- ja lämmitysratkaisujen toimittajana.

Tankkauspartion uudistetut verkkosivut

Uudistimme verkkosivustomme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin sekä kuvaamaan paremmin osaamistamme polttoaine- ja lämmitysratkaisujen toimittajana. Uudistuksella haluttiin ennen kaikkea tarjota nykyisille ja uusille asiakkaille entistäkin helpompi palvelukanava.

Tavoitteena helppo ja välitön palvelu

Tankkauspartio on kasvanut vauhdilla viime vuosina ja laajentanut samalla palveluvalikoimaansa työmaatankkauksista lämmityspalveluihin ja kokonaisvaltaisen polttoainelogistiikan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Aiemmin verkkosivusto keskittyi lähinnä työmaiden tarpeisiin vastaamiseen, joten uudistus oli paikallaan.

Päivitetyllä sivustolla haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan ottaa yhteyttä kullekin sopivimmalla tavalla. Samalla päivitimme sivuston ulkoasu kuvastamaan paremmin Tankkauspartion brändiä ja laajaa osaamista polttoainealalla.

Hyvä suunnittelu onnistumisen edellytyksenä

Tankkauspartio valitsi sivustouudistukseen kumppaniksi Sitelyn, sillä yritys oli kuullut yhteistyökumppaneiltaan hyvää palautetta ja haussa oli pitkäaikainen, ketterä ja osaava kumppani.

Sivustouudistusprojektissa lähdettiin liikkeelle kartoittamalla Tankkauspartion tärkeimmät kohderyhmät, joita verkkosivuston tulee palvella. Projektin aikana pureuduttiin niin asiakaskunnan haasteisiin kuin kaivettiin brändin syvintä olemusta esiin. Pohjatyö auttoi verkkosivujen ulkoasun, käyttökokemuksen ja sisältöjen suunnittelussa.

Jatkokehityksenä suunnitelmissa on muun muassa kehittää asiakkaille Extranet-kanava sujuvoittamaan asiointia entisestään.

 

Tankkauspartio

Tankkauspartio on Etelä-Suomen huolettomin palvelukokonaisuus työmaiden tankkaustarpeisiin. Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tankkauspalvelua, soita meille. Lupaamme täyttää tankit ja ylittää odotukset haastavissakin olosuhteissa.

tilauspalvelumme

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Pääkaupunkiseutu ja Tampere

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Uusimmat artikkelit

Tankkauspartio uusiutuvien polttoaineiden edelläkävijänä

Tankkauspartio uusiutuvien polttoaineiden edelläkävijänä

Tankkauspartio johtaa tietä uusiutuvien polttoaineiden alalla. Tässä artikkelissa pureudumme Nesteen uusiutuvan polttoaineen mahdollisuuksi...

Säiliöiden hyödyt työmaalla

Säiliöiden hyödyt työmaalla

Tankkauspartio tuo rakennustyömaille palvelun, jolla voidaan saavuttaa säästöjä suoraan pienentyneiden kustannusten sekä kasvavan tehokkuud...

Tankkauspartio hankkii polttoaineensa vain kotimaisilta yhtiöiltä

Tankkauspartio hankkii polttoaineensa vain kotimaisilta yhtiöiltä

Jokaisen Tankkauspartion hankkiman polttoaine-erän alkuperä pystytään varmentamaan. Näin voimme seisoa vastuullisuuslupauksemme takana.

Tilaa tästä