Skip to content
Uutiset

Uudistunut verkkosivusto helpottaa asiointia

Uudistimme verkkosivustomme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin sekä kuvaamaan paremmin palvelujamme ja osaamistamme polttoaine- ja lämmitysratkaisujen toimittajana.

Tankkauspartion uudistetut verkkosivut

Uudistimme verkkosivustomme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin sekä kuvaamaan paremmin osaamistamme polttoaine- ja lämmitysratkaisujen toimittajana. Uudistuksella haluttiin ennen kaikkea tarjota nykyisille ja uusille asiakkaille entistäkin helpompi palvelukanava.

Tavoitteena helppo ja välitön palvelu

Tankkauspartio on kasvanut vauhdilla viime vuosina ja laajentanut samalla palveluvalikoimaansa työmaatankkauksista lämmityspalveluihin ja kokonaisvaltaisen polttoainelogistiikan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Aiemmin verkkosivusto keskittyi lähinnä työmaiden tarpeisiin vastaamiseen, joten uudistus oli paikallaan.

Päivitetyllä sivustolla haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan ottaa yhteyttä kullekin sopivimmalla tavalla. Samalla päivitimme sivuston ulkoasu kuvastamaan paremmin Tankkauspartion brändiä ja laajaa osaamista polttoainealalla.

Hyvä suunnittelu onnistumisen edellytyksenä

Tankkauspartio valitsi sivustouudistukseen kumppaniksi Sitelyn, sillä yritys oli kuullut yhteistyökumppaneiltaan hyvää palautetta ja haussa oli pitkäaikainen, ketterä ja osaava kumppani.

Sivustouudistusprojektissa lähdettiin liikkeelle kartoittamalla Tankkauspartion tärkeimmät kohderyhmät, joita verkkosivuston tulee palvella. Projektin aikana pureuduttiin niin asiakaskunnan haasteisiin kuin kaivettiin brändin syvintä olemusta esiin. Pohjatyö auttoi verkkosivujen ulkoasun, käyttökokemuksen ja sisältöjen suunnittelussa.

Jatkokehityksenä suunnitelmissa on muun muassa kehittää asiakkaille Extranet-kanava sujuvoittamaan asiointia entisestään.

 

Tankkauspartio

Tankkauspartio on Etelä-Suomen huolettomin palvelukokonaisuus työmaiden tankkaustarpeisiin. Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tankkauspalvelua, soita meille. Lupaamme täyttää tankit ja ylittää odotukset haastavissakin olosuhteissa.

tilauspalvelumme

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Pääkaupunkiseutu ja Tampere

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Uusimmat artikkelit

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Tutustu, miten valmistautua talveen vaihtamalla työmaiden diesel ja polttoöljy talvilaatuun. Lue vinkit työmaalämmityksestä ja ylläpitopalv...

Tankkauspartio varmistaa, että suurtapahtumien valot eivät sammu

Tankkauspartio varmistaa, että suurtapahtumien valot eivät sammu

Kesä 2023 oli paluu suurtapahtumien pariin, ja Tankkauspartio oli mukana varmistamassa, että esitystekniikka ja sähköt toimivat stadioneill...

Tankkauspartio uusiutuvien polttoaineiden edelläkävijänä

Tankkauspartio uusiutuvien polttoaineiden edelläkävijänä

Tankkauspartio johtaa tietä uusiutuvien polttoaineiden alalla. Tässä artikkelissa pureudumme Nesteen uusiutuvan polttoaineen mahdollisuuksi...

Tilaa tästä