Skip to content
Uutiset

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Koe huolettomat pyhät Tankkauspartion kanssa. Palvelemme vuorokauden ympäri ja varmistamme lämmityksen ja polttoaineen saatavuuden työmaallesi.

talven työmaalämmitys ja polttoainetoimitukset työmaille

Kuluneen vuoden aikana Tankkauspartion kysyntä on kasvanut merkittävästi, erityisesti työmaiden lämmitystarpeiden ja säiliövuokrauksen osalta. Kasvun myötä olemme lisänneet resurssejamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme tehokkaasti myös tulevien pyhäpäivien aikana.

"Meillä Tankkauspartiossa yksi asiakkaidemme suosituimmista palveluista tänä vuonna on etävalvottujen säiliöiden käyttö," toteaa Jesse Teppo Tankkauspartiosta. "Asiakkaamme ovat arvostaneet erityisesti sitä huolettomuutta, jonka tämä ratkaisu tuo. Polttoainepinnan seuranta reaaliajassa tekee polttoaineen hallinnasta todella vaivatonta. Tämä innovatiivinen palvelu on vähentänyt yllättäviä tilanteita ja tehnyt logistiikastamme sujuvampaa."

"Pyhäpäivien lähestyessä olemme panostaneet resursseihimme merkittävästi," jatkaa Teppo. "Kysynnän kasvaessa, erityisesti jatkuvan lämmityksen ja toimintavalmiuden turvaamiseksi, olemme lisänneet henkilöstöämme ja kalustoamme. Tämä on osa sitoutumistamme palvella asiakkaitamme kaikissa tilanteissa, myös pyhinä."

Ennakoiva suunnittelu kannattaa

Polttoaineen täydennystilaukset kannattaa silti tehdä ajoissa ennen pyhäpäiviä. Ennakoivalla suunnittelulla varmistetaan, että työmaan toiminta jatkuu keskeytyksettä. Ei silti hätää, jos suunnitelmat muuttuvat: asiakaspalvelumme on käytössäsi vuorokauden ympäri, varmistaen, että toimitukset saapuvat perille silloin, kun niitä eniten tarvitsette.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko polttoaineen täydennystä pyhien aikana? Ota yhteyttä rohkeasti ja varmistetaan, että työmaasi pysyy käynnissä myös pyhinä.

Tankkauspartio

Tankkauspartio on Etelä-Suomen huolettomin palvelukokonaisuus työmaiden tankkaustarpeisiin. Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tankkauspalvelua, soita meille. Lupaamme täyttää tankit ja ylittää odotukset haastavissakin olosuhteissa.

tilauspalvelumme

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Tampereen seutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Uusimmat artikkelit

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspartio on lahtelaisen Dieselbarin uusi omistaja. Yritysoston myötä Tankkauspartion palvelualue laajenee myös Päijät-Hämeeseen.

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Koe huolettomat pyhät Tankkauspartion kanssa. Palvelemme vuorokauden ympäri ja varmistamme lämmityksen ja polttoaineen saatavuuden työmaall...

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Tutustu, miten valmistautua talveen vaihtamalla työmaiden diesel ja polttoöljy talvilaatuun. Lue vinkit työmaalämmityksestä ja ylläpitopalv...

Tilaa tästä