Skip to content
Uutiset

Tankkauspartio hankkii polttoaineensa vain kotimaisilta yhtiöiltä

Jokaisen Tankkauspartion hankkiman polttoaine-erän alkuperä pystytään varmentamaan. Näin voimme seisoa vastuullisuuslupauksemme takana.

polttoaineen alkuperä

Venäjän aloittaman hyökkäyssodan jälkeen Tankkauspartio on saanut paljon kyselyjä toimittamansa polttoaineen alkuperästä.

– Voimme ylpeänä kertoa, että käytämme vain kotimaisia toimittajia polttoainehankinnoissamme, logistiikkapäällikkö Kalle Saarinen sanoo.

Jokaisen polttoaine-erän alkuperä voidaan todentaa

Viime kesänä Tankkauspartio kävi läpi kaikki polttoaineen toimitusketjunsa. Toimittajat vaihdettiin kotimaisiin toimijoihin, joiden raakaöljy tulee pääasiassa Pohjanmereltä ja Lähi-idästä.

Toimitusketjut ovat niin hyvin tiedossa, että pyydettäessä Tankkauspartio pystyy todentamaan miltä yritykseltä mikäkin polttoaine-erä on alun perin tullut. Tämä koskee kaikkia toimitettuja polttoainelaatuja, niin uusiutuvia kuin perinteisiäkin jalosteita.

– Hankimme polttoaineemme vain eettisistä lähteistä. Kotimaisia toimittajia käyttäessä tulee samalla tukeneeksi suomalaista työtä ja myös verot jäävät Suomeen.

Alkuperän eettisyys syytä varmistaa

Useilla yrityksillä on nykyisin julkilausutut vastuullisuusohjelmat, joita ne ovat sitoutuneet noudattamaan. Saarinen muistuttaa huomioimaan vastuullisuuden myös polttoainehankinnoissa.

– Vastuullisuudessa sorrutaan helposti viherpesuun, jos toimitusketjusta on tiedossa vain välikäsi, mutta ei polttoaineen todellinen alkuperä. Jotta vastuullisuuslupausten takana voi seisoa, alkuperä pitää aina olla tiedossa, Saarinen sanoo.

Tankkauspartio

Tankkauspartio on Etelä-Suomen huolettomin palvelukokonaisuus työmaiden tankkaustarpeisiin. Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tankkauspalvelua, soita meille. Lupaamme täyttää tankit ja ylittää odotukset haastavissakin olosuhteissa.

tilauspalvelumme

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Tampereen seutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Uusimmat artikkelit

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspartio on lahtelaisen Dieselbarin uusi omistaja. Yritysoston myötä Tankkauspartion palvelualue laajenee myös Päijät-Hämeeseen.

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Koe huolettomat pyhät Tankkauspartion kanssa. Palvelemme vuorokauden ympäri ja varmistamme lämmityksen ja polttoaineen saatavuuden työmaall...

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Tutustu, miten valmistautua talveen vaihtamalla työmaiden diesel ja polttoöljy talvilaatuun. Lue vinkit työmaalämmityksestä ja ylläpitopalv...

Tilaa tästä