Skip to content
Uutiset

Tankkauspartio etsii kumppania auttamaan laajentumisessa

Tankkauspartio on kasvanut vauhdilla ja etsii nyt kumppania toiminnan laajentamiseksi.

Tankkauspartio kasvaa vauhdilla ja etsii kumppania

Lue koko artikkeli Kauppalehden sivuilta:

Lue artikkeli

 

Tankkauspartio tarjoaa polttoainelogistiikan kokonaisvaltaista palvelua, eli käytännössä yritys toimittaa polttonesteitä asiakkaiden työmaille tai muihin kohteisiin. Aikaa ja rahaa säästyy, kun koneet voidaan tankata joustavasti töitä pahasti häiritsemättä.

”Me olemme rakennustyömaalla mukana ensimmäisestä kuopasta viimeiseen räystääseen. Olemme joustava, nopea ja luotettava toimittaja”, kertoo Tankkauspartion logistiikkapäällikkö Kalle Saarinen.

Energiakriisi on tuonut uusia mahdollisuuksia

Tankkauspartion tulokset puhuvat puolestaan. Yritys on kolminkertaistunut polttoainemyyntinsä vuodesta 2019 ja liikevaihto on peräti nelinkertaistunut parissa vuodessa. Menestyksen salaisuus on ollut oman toiminnan tehostaminen, hyvä palvelu ja sopeutuminen muuttuviin tilanteisiin. 

Esimerkiksi energiakriisi ei ole Tankkauspartion toimintaa hidastanut, vaan aiempaa vakavampi suhtautuminen huoltovarmuuteen on tuonut mukanaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Muun muassa sairaalat ja vesilaitokset, joille sähköverkosta irrottautuminen ei onnistu, ovat turvautuneet Tankkauspartion apuun. Myös varavoimakoneiden polttoainehuollolle on ollut kysyntää.

Etsinnässä kumppani kasvun tueksi

Voimakkaassa kasvussa oleva yritys hakeekin nyt kumppania tukemaan laajentumistaan. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu uudet aluevaltaukset niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

”Alalla on paljon potentiaalia ja meillä on kunnianhimoa. Siksi etsimme vahvaa kumppania, jonka avulla voimme kasvaa”, Saarinen sanoo.

Tankkauspartio onkin jo nyt huomioinut kalustossaan ja toiminnassaan kasvun mahdollisuudet sekä yhä tärkeämmäksi nousevan vastuullisuuskulman.

”Pyrimme olemaan omassa toiminnassamme niin vastuullisia kuin mahdollista. Hyvitämme hiilijalanjälkeä, ajamme biodieselillä ja käytämme tuulisähköä”, Saarinen summaa.

Aiheeseen liittyvää

Kauppalehti: Polttoainelogistiikka kasvaa kriiseistä huolimatta - alan markkinajohtaja etsii kumppania laajentumisen tueksi

 

Tankkauspartio

Tankkauspartio on Etelä-Suomen huolettomin palvelukokonaisuus työmaiden tankkaustarpeisiin. Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tankkauspalvelua, soita meille. Lupaamme täyttää tankit ja ylittää odotukset haastavissakin olosuhteissa.

tilauspalvelumme

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Tampereen seutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Uusimmat artikkelit

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspartio on lahtelaisen Dieselbarin uusi omistaja. Yritysoston myötä Tankkauspartion palvelualue laajenee myös Päijät-Hämeeseen.

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Koe huolettomat pyhät Tankkauspartion kanssa. Palvelemme vuorokauden ympäri ja varmistamme lämmityksen ja polttoaineen saatavuuden työmaall...

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Tutustu, miten valmistautua talveen vaihtamalla työmaiden diesel ja polttoöljy talvilaatuun. Lue vinkit työmaalämmityksestä ja ylläpitopalv...

Tilaa tästä