Skip to content
Uutiset

Säiliöiden hyödyt työmaalla

Tankkauspartio tuo rakennustyömaille palvelun, jolla voidaan saavuttaa säästöjä suoraan pienentyneiden kustannusten sekä kasvavan tehokkuuden myötä.

Polttoainesäiliöt Tankkauspartiolta

Tänä päivänä ei ole olemassa sellaista työmaata, joka ei tavoittelisi kustannussäästöjä. Nykyinen maailmantilanne on ajanut kaikki kustannukset jyrkkään nousuun ja parhaiten menestyvät ne toimijat, jotka osaavat toimia kustannustehokkaasti.

Tankkauspartio tuo rakennustyömaille palvelun, jolla voidaan saavuttaa säästöjä suoraan pienentyneiden kustannusten sekä kasvavan tehokkuuden myötä. Tankkauspartion säiliövuokraus on palvelu, johon jokaisen työmaan kannattaa tutustua. On syytä huomioida, että palvelusta voivat hyötyä myös muut teollisuuden alat sekä tapahtumajärjestäjät. Tutustu säiliövuokraukseen tästä linkistä.

Mistä oikein on kyse?

Tankkauspartio vuokraa polttoainesäiliöitä ylläpitopalveluna yritysten monipuolisiin tarpeisiin. Etävalvottu polttoainesäiliö täytetään automaattisesti ilman erillistä tilausta, joten varsinainen ylläpito ja hallinta työmaalla on tehty erittäin helpoksi. Käytännössä työmaan johto voi keskittyä olennaiseen tekemiseen tietäen, että polttoaine ei pääse koskaan loppumaan.

Palveluna vuokrattava polttoainesäiliö on todella monipuolinen. Tietysti olennainen käyttötarkoitus on polttoaineen tankkaaminen, joka onnistuu näppärästi säiliöön sisältyvän polttoainepistoolin ansiosta. Muita suosittuja käyttötarkoituksia polttoainesäiliölle ovat muun muassa liittäminen generaattoriin tai vaikkapa roudansulatuskalustoon. Myös lämmittimiä voi kytkeä suoraan säiliökalustoon, jolloin varmistetaan jatkuvasti tasainen lämpö kohteessa. Säiliöistämme löytyy valmiina lähdöt muun muassa lämmittimiin ja generaattoreihin.

 

Sujuvuus ja toimintavarmuus keskiössä

Tasainen työmaan toimintavarmuus on kaiken keskiössä. Yleinen haaste rakennustyömaalla on se, että eri työkoneissa on erilainen polttoaineen kulutus. Tämä on perinteisesti johtanut siihen, että joudutaan tilaamaan tankkauspalvelua konekohtaisesti, joka hidastaa toimintaa ja kasvattaa oleellisesti kustannuksia. Kun työmaalla hyödynnetään polttoainesäiliöitä, koneiden tankkaus voidaan hoitaa joustavasti, ilman erillisiä tilauksia. Tankkauspartion polttoainesäiliön viikon vuokra on erittäin edullinen verrattuna tankkauspalveluiden yksittäisiin toimitusmaksuihin.

Sopivatko säiliöt kaikille työmaille?

Monet säiliövuokrauksesta kiinnostuneet kysyvät, voiko juuri heidän työmaa-alueelleen toimittaa polttoainesäiliötä. Monilla on ensimmäisenä mielessä se, minkälaisia esteitä mahdollinen pohjavesialue asettaa säiliölle. Lisäksi säiliö on oltava varustettu 110%:n valuma-altaalla.

Tankkauspartion polttoainesäiliöitä löytyy kokoluokissa 1000–3000 litraa ja niistä löytyy vaadittava valuma-allas. Panostamme kaikessa toiminnassamme turvallisuuteen ja laatuun. Kaikki säiliömme ovat UN/VAK-tyyppihyväksyttyjä IBC-pakkauksia ja teemme säiliöihin määräaikaistarkastukset voimassa olevien säännösten mukaisesti.

Kustannustehokkuutta tavoittelevalle työmaalle Tankkauspartion säiliövuokraus tarjoaa siihen helpon ja luotettavan ratkaisun. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisratkaisu. Nopean palvelumme ansiosta pääset hyödyntämään polttoainesäiliötä parhaimmillaan jo saman päivän aikana!

Tankkauspartio

Tankkauspartio on Etelä-Suomen huolettomin palvelukokonaisuus työmaiden tankkaustarpeisiin. Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa tankkauspalvelua, soita meille. Lupaamme täyttää tankit ja ylittää odotukset haastavissakin olosuhteissa.

tilauspalvelumme

Aina valmiina, tilaa tankkaus!

Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Tampereen seutu

050 460 4999

Turun seutu

050 460 4998

Uusimmat artikkelit

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspalvelujen moniosaaja Tankkauspartio teki uuden aluevaltauksen

Tankkauspartio on lahtelaisen Dieselbarin uusi omistaja. Yritysoston myötä Tankkauspartion palvelualue laajenee myös Päijät-Hämeeseen.

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Tankkauspartio vastaa kasvavaan kysyntään - palvelemme 24/7 läpi pyhien

Koe huolettomat pyhät Tankkauspartion kanssa. Palvelemme vuorokauden ympäri ja varmistamme lämmityksen ja polttoaineen saatavuuden työmaall...

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Valmistaudu talven tuloon - huomioi talvilaatuun siirtyminen

Tutustu, miten valmistautua talveen vaihtamalla työmaiden diesel ja polttoöljy talvilaatuun. Lue vinkit työmaalämmityksestä ja ylläpitopalv...

Tilaa tästä