Palvelumme työmaille

Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi

Työmaapalvelut ja pikapolttoöljy


Tankkauspartio palvelee työmaiden tarpeita polttoaine- ja lämmitysratkaisuissa 24/7.


Toimitamme polttoainetta työmaan erilaisiin koneisiin ja laitteisiin.


Tankkauspalvelun yhteydessä tarkistamme pyynnöstä nestepinnat ja suoritamme nesteiden lisäykset.

Toimitamme

Tankkauspartio palvelee työmaiden tarpeita polttoaine- ja lämmitysratkaisuissa. Uskallamme väittää, että palvelumme on valtakunnan parhaimmasta päästä. Valttinamme on nopeus: toimituslupauksemme normaalitoimitukselle on alle 12 tuntia tilauksesta tankkiin! Pikatoimituksena toimitamme aineen tankkiin jo muutamassa tunnissa. Päivystämme 24/7. Voit sopia myös huolettomasta ylläpitotankkauksesta. Toimitamme polttoöljyä, dieseliä sekä uusiutuvia polttoaineita. Palvelemme työmaatasi pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Tampereen seudulla ja Turun seudulla.

Tankkaamme

Toimitamme polttoainetta työmaan erilaisiin koneisiin ja laitteisiin kuten henkilönostimiin, kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajiin, kuukulkijoihin, saksilavoihin ja murskaimiin, sekä lämmittimiin ja säilöihin. Minimitoimitusmäärä on yksi litra.
Kalustomme on monipuolinen ja toimiva erilaisissa olosuhteissa. Sata metriä pitkä tankkausletku mahdollistaa pääsyn haastaviinkin paikkoihin. On tärkeää, että työmaan muu toiminta jatkuu polttoainetankkauksesta huolimatta häiriöittä, tarvittaessa järjestämme myös apumiehen työmaalle.

Tarkistamme

Tankkauspalvelun yhteydessä tarkistamme asiakkaan pyynnöstä nestepinnat (esim. hydrauli- ja moottoriöljyt sekä muut tarpeelliset nesteet) ja suoritamme nesteiden lisäykset. Lisäksi tarkastamme, milloin koneet on huollettu tai katsastettu ja ilmoitamme asiakkaalle huolto- ja katsastustarpeista.

Toimitamme myös

– AdBlue urealiuos
– Keskusrasvarien rasvaukset
– Kone- ja hydrauliikkaöljyjen tarkastukset ja lisäykset
– Työmaiden polttoainelogistiikan kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus
– Polttoainesäiliövuokraus (tankkauspistoolilla tai ilman)

  Haluatko lisää tietoa palveluistamme? Ota yhteyttä lomakkeella.  Tietosuojaseloste

  Tilaa tankkaus

  Helsingin ja Tampereen seutu: 050 460 4999
  Turun seutu: 050 460 4998
  tankkaus@tankkauspartio.fi