Kampanjatarjous

3 kk säiliövuokraus ja toimitus veloituksetta

 

Vuokraamme polttoainesäiliöitä ylläpitopalveluna räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin. Nopean palvelumme ansiosta pääset hyödyntämään polttoainesäiliötä parhaimmillaan jo saman päivän aikana!

light-blue

Joustava ylläpitopalvelu

light-blue

Huoleton etävalvonta

light-blue

Turvallinen ja monipuolinen

Lunasta tarjous

Vuokrasäiliöt yrityksesi tarpeisiin

 

Säästä ja nopeuta toimintaasi vuokrasäiliöllä

Vuokraamme polttoainesäiliöitä moneen tarkoitukseen, kuten rakennustyömaille, tapahtumiin ja teollisuuden tarpeisiin. Kaikki vuokrasäilömme ovat tyyppihyväksyttyjä ja sisältävät automaattisen tankkauspistoolin sekä lähdöt muun muassa lämmittimiin ja generaattoreihin.

Ota yhteyttä ja ratkaistaan yhdessä tarpeesi – parhaassa tapauksessa saat polttoainesäiliöt toimitettuna työmaallesi jo tänään!

Tankkauspartio (113 of 156)

Tankkauspartio

Tankit ja toiveet on tehty täytettäviksi

 
Toimitamme

Toimitamme

Kartoitamme sinua parhaiten palvelevan ratkaisun yhdessä kanssasi ja parhaassa tapauksessa saat polttoainesäiliöt kohteeseen jo tänään. Toimitamme säiliöt nosturiautolla sovittuun sijaintiin.


Tankkaamme

Tankkaamme

Säiliöt täytetään sovittuna ajankohtana. Lisäksi päivystämme 24/7, vuoden jokaisena päivänä.  100 m pitkä tankkausletku mahdollistaa säiliön täytön myös hankalissa ja ahtaissa kohteissa.


Huolehdimme

Huolehdimme

Etävalvonnalla voimme tarkkailla säiliön täyttöastetta ja käydä automaattisesti täyttämässä sen tarpeen vaatiessa. Näin säiliösi ei ole koskaan tyhjä.


Tilaa tästä