Asiakaskokemuksia polttoainetoimituksistamme

"TANKKAUSPARTIO PITÄÄ MINKÄ LUPAA"

– Tommi Rautonen, Lehto Invest Oy

Käytän Tankkauspartiota kaikissa kohteissamme, jotka osuvat edes lähelle yrityksen toiminta-aluetta. Valitsin Tankkauspartion tälläkin kertaa, sillä tiedän palvelun jo ennestään toimivaksi, enkä pettynyt nytkään. Palvelu on nopeaa ja he pystyvät reagoimaan tarpeisiimme nopeallakin aikataululla.

Tankkauspartiota voin suositella kaikille joilla ei ole aikaa odotella toimitusta montaa päivää.

"PIKAISISSA TARPEISSAMME RATKAISU ON TANKKAUSPARTIO"

– Janne Nurmi, Cramo Finland Oy

Käytämme Tankkauspartion palveluita niin työmailla kuin tien päälläkin. Aina kun on tarve pikaiselle polttoainetoimitukselle on ratkaisumme Tankkauspartio.

Cramon Kurottajapalveluissa meille on hyvin tärkeää, että pysymme rakennustyömaiden hektisessä arjessa mukana asiakkaidemme toivomien aikataulujen mukaisesti. Tankkauspartiolla on vuosien kokemus rakennustyömailla toimimisesta, joten voimme luottaa siihen, että toimitukset saapuvat toiveidemme mukaisesti. Erittäin hyödyllisenä palveluna pidämme sitä, että mm. AdBluet sekä rasvaukset onnistuvat Tankkauspartiolta koneen tankkauksen yhteydessä.
  
Suosittelen Tankkauspartiota oli kyseessä sitten rakennusliike tai koneurakoitsija. Tankkaukset onnistuvat haastavimmissakin kohteissa monipuolisen kaluston vuoksi. Tankkauspartiota on helppo suositella.  

"TANKKAUSPARTIO SÄÄSTÄÄ AIKAANI"

– Mika Tevala, maanrakennusyrittäjä

Käytän Tankkauspartion palveluja maanrakennuskohteissa, ahtailla työmailla. Olen huomannut, että palvelu toimii sovitusti. Saan keskittyä olennaiseen, eikä omaa työaikaani mene polttoaineen haussa ja tankkauksessa.

Suosittelen Tankkauspartion palveluja kaikille muillekin maanrakentajille, sillä polttoainetta ei tarvitse odotella ja varsinkin pikapolttoöljy tulee nopeasti myös ilta-aikaan.

"TANKKAUSPARTIO KORVASI OMAN TANKKAUSLOGISTIIKKAMME"

– Pekka Saren, Nordpile Oy

Käytämme Tankkauspartiota kaikissa lyhytaikaisissa kohteissa.

Valitsimme Tankkauspartion alunperin kumppaniksemme siksi, että omasta halusimme päästä irti omasta tankkauslogistiikasta pk-seudulla. Aloitimme yhteistyön ensin testimielessä, mutta koska homma luisti niin hyvin, teimme nopeasti päätöksen kaiken palvelutankkauslogistiikan siirtämisestä Tankkauspartiolle.

Suosittelen Tankkauspartiota kaikille, joilla on lyhytaikaisia tai liikkuvia kohteita – ja mahdollisesti nopeita tarpeita.